top of page

"...Luk op for lidt kærlighed..."

 

 

                                   

                                         

 

 

Gert Vorre er klar med en humoristisk julesingle, der handler om at sprede kærlighed.

1tine Elkær, Viborg Stfts Folkeblad, 11 dec. 2019 kl. 

Viborg: Julen nærmer sig med hastige skridt, og mens de fleste allerede har hørt gode gamle ”Last Christmas” et utal af gange, så har musiker Gert Vorre koncentreret sig om en helt anden julesang.

Den lokale musiker, der er født og opvokset i Viborg, har netop sendt sin egen julesingle ”Step op for julen” på gaden. Det er en kærlig og humoristisk julesang, der handler om at sprede kærlighed og lade julen vare hele året.

- Step op for julen er et forsøg på at tage det, der er det centrale i julens budskab, under kærlig og humoristisk behandling. Når der i sangen tales om at lade julen vare ved og Step op for julen og for lidt kærlighed er det ud fra ønsket om, at det ikke kun er til jul, vi finder vores bedste sider og de kærlige ord frem, fortæller Gert Vorre.

Sangeren, der til dagligt underviser på pædagoguddannelsen i Viborg, sender også en hilsen til den politiske form og retorik, som han mener til tider er ukærlig i både ind- og udland.

- Sangen er som helhed et ønske om bringe lidt mere kærlighed ind i verden. Uden løftede pegefingre. I den sammenhæng tænker jeg humoren som en farbar vej, fortæller Gert Vorre.

bottom of page